[rev_slider alias="home-11"]

VÄLKOMMEN TILL LINNEVERKETLinneverket grundades 1993 av entreprenören/designern Isabelle Mitchell Starendal med syftet att erbjuda moderna, högkvalitativa och väldesignade produkter för hemmet i linne som ett miljövänligt och modernt alternativ till bomull. Bolaget har genom åren vunnit ett flertal priser och var ett av fyra nordiska varumärken som blev utvalda att representera nordisk design inför Kejsaren av Japan under hans Sverigebesök. Andra lojala kunder är Isabella Rossellini, Mick Jagger och den svenska Kungafamiljen. Verksamheten bedrivs i affärsområdena Linneverket Originals (tidlösa och högkvalitativa linneprodukter), Linneverket Home Couture (högprofilerad design i limiterade kollektioner) och AUX Corporate Fashion by Linneverket (premium arbetskläder).

ORIGINALS
HOME COUTURE
SOVRUM

NYINKOMMETLinneverket Originals erbjuder tidlösa produkter av hög kvalitet i linne för ditt hem. Här hittar du alla våra älskade klassiker samt nya ikonprodukter. Vi uppdaterar färger för att spegla trenderna för varje säsong men behåller också alla basfärger du kanske behöver oavsett aktuella trender. Vi kan också erbjuda specialanpassade produkter i exakt de format du behöver för ditt hem. Våra Home Couture-kollektioner presenteras 3-4 gånger per år. Samlingarna representerar högprofilerad design i begränsade samlingar. De unika kollektionerna får starkt inflytande från högmodens värld och erbjuder ett nytt och elegant sätt att dekorera ditt hem.

FRAKTFRITT FR. 999 KR

FRI INTERNATIONALL FRAKT ÖVER €250

30 DAGAR RETURRÄTT

PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR

PAY WITH PAYPAL OR CREDIT CARD

MED KLARNA, PAYPAL, STRIPE

BÄSTSÄLJARELinneverket vill genom att erbjuda ett miljövänligt alternativ till bomull göra det enkelt att skapa en personlig, väldesignad och hållbar hemmamiljö.

Vacker dukning i Linneverkets färg Guld
MADE TO MEASURE TAILOR MADE SOLUTION
Popular Projects
Beautiful Bathroom
Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer condimentum sed mi
Popular Projects
Bed Room
Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer condimentum sed mi

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Inga produkter i varukorgen.