| FRI FRAKT & RETUR | SNABB LEVERANS | SÄKER BETALNING |

RETURER & BYTEN

Vi erbjuder alla kunder en generös 30-dagars returpolicy. Detta innebär att du har 30 dagar att returnera din produkt av någon anledning, och du kommer att få en återbetalning för hela beloppet du betalade för den / de returnerade produkten / produkterna.
 

Sverige

Alla beställningar levereras med ett returformulär och en returfraktetikett. Om du vill returnera varor från din beställning, fyll i formuläret helt och placera det inuti paketet. Om du saknar antingen returformuläret eller returleveransetiketten, kontakta oss så skickar vi ett nytt.
 
Se till att du packar varorna väl, placera returformuläret i paketet, placera returfraktetiketten på utsidan av paketet och lämna paketet på din DHL-servicepunkt som du väljer. Om du vill hitta den som är närmast dig, titta här.
 
Ansvaret för att se till att din retur levereras till oss ligger på dig. Linneverket tar inte ansvaret för en retur innan det har levererats till vårt lager.
 
Om du returnerar en begagnad eller skadad produkt kan vi inte acceptera din retur och vi debiterar en hanteringsavgift på 300 kr.
 

Utanför Sverige

Alla beställningar skickas med ett returformulär. Om du vill returnera varor från din beställning, fyll i formuläret helt och placera det inuti paketet. Om du missar returformuläret, kontakta oss så skickar vi ett nytt. Se till att du packar varorna väl och placerar returformuläret i paketet.
 
Alla fraktkostnader samt moms och anpassade avgifter återbetalas inte.
 

Returadress:

Linneverket
Gamlebyvägen 1
523 62 Vegby

Sverige
 

Byten

Hur går jag till väga för att göra ett byte eller returnera min order?

Ni har 30 dagars fri retur och bytesrätt.

Vill ni göra ett byte så returnerar ni bara er produkt enligt instruktionen nedan och lägger en ny beställning på den produkt ni vill byta till. Så fort lagret registrerat returen görs återbetalning. Ni kan även anmäla er retur hos Klarna för att slippa ev. påminnelser. 

För att returnera en produkt följer ni denna instruktion:
Skicka oss ett mail på [email protected] för att anmäla returen och få er returfraktsedel. I mailet anger ni ert namn och ordernummer.

Kort därefter får ni en förbetald returfraktsedel på mailen. Packa ihop produkterna fint och se till att de är välemballerade. Printa och fäst returfraktsedeln på paketet och lämna in hos valfritt DHL-ombud. Närmaste ombud hittar du här:  https://parcelshopfinder.dhlparcel.com/

Varorna ni returnerar måste vara i originalskick när de anländer vårt lager. Linneverket förbehåller sig rätten att neka retur av produkter som är använda, smutsiga eller på annat vis omöjliga att sälja vidare. 

 

Klagomål

Om du hittar ett tillverkningsfel på en av våra produkter har du tre år från inköpsdatumet för att lämna in en reklamation. Du måste bifoga foton till ditt klagomål så att vi kan avgöra om klagomålet är giltigt eller inte.
 
Om ditt klagomål godkänns returnerar du produkten till oss, och vi skickar en återbetalning till samma konto som användes för ditt köp så snart vi har fått din retur. Vi kommer att leverera en anvisning kring hur returfrakten ska gå till.
 
Vi följer alltid svensk lag och förordningar. Om du vill veta mer, besök https://www.konsumentverket.se/
 
Vi följer rekommendationerna från Konsumentverket om en tvist inträffar.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Du har inga produkter i varukorgen.